Cornelis’ Planke Push-ups på Swissball…

Av den 26. juni 2012


Her ser du meg trene det jeg liker å kalle Cornelis´ Planke Push-ups på Swissball (jo lengre tittel, jo bedre tar øvelsen..).

Her er hvordan du utfører øvelsen:
Plasser deg på bakken som i en vanlig pushup, men i stede for å ha føttene plantet solid på bakken plasserer du dem på en Swissball. Dette gjør at du virkelig må jobbe med balansen under øvelsen da ballen, i motsetning til bakken, ikke står stille.. Hold posisjonen i ca. 20-30sek. (viktig at du holder magen, hofte og rumpa opp fra underlaget, og ikke lar dem synke ned mot bakken), før du tar noen pushups for «avveksling». Gå så tilbake til å holde plankeposisjonen igjen til full utmattelse, og repeter dette to ganger.

Hilsen fra hagen i Hollywood

bestill_treningsprogram