Vinn en treningsøkt i Hollywood!!!

Av den 13. august 2012

Meld deg på nyhetsbrevlisten, og følg bloggen – så kanskje du vinner en treningsøkt med meg i Hollywood!!!

Skriv inn emailadressen din i margen og følg denne bloggen, og du har muligheten til å vinne en treningsøkt med meg i Hollywood! Alle som følger bloggen, og som sender meg en liten notis om hvorfor nettopp de bør vinne, kan gå av med seieren om en liten visitt til meg i filmbyen. Pluss en treningsøkt! Vinneren vil snart bli trukket ut blant innsenderne, så meld deg på idag!

Bestill et skreddersydd treningsprogram

20120810-064856.jpg

23 Comments

 1. kjersti cruz javenes

  15. august 2012 at 17:25

  Hei

  Etter jeg så deg på side3.no ble jeg ganske inspirert. Har startet og trene 6 dager i uka, med et program som heter tap out xt. Har trent litt med pt før, men har ikke helt orket å holde på med det, jobber så mye. Men å trene med treningstrikk og egen kroppsvekt er ypperlig. Var i L.A i sommer, siden jeg vurderer å ta masteren der neste år på UCLA, elsker sol og sommer, samt hyggelige folk. Så med dette innlegget håper jeg at jeg får muligheten til å komme å besøke deg og få noen skikkelig gode treningsøkter. Samtidig en guidetur som kanskje kommer til å bli mitt neste bosted. Supert at du har en slik konkurranse.

  • Cornelis Elander

   16. august 2012 at 23:43

   Så hyggelig å høre!! Fortsett å følge bloggen framover, så får du se hvem som går av med seieren 😉

 2. Julian

  16. august 2012 at 09:05

  Så deg i Dagbladet idag:)

  Bra med oppfriskning på hjemmesiden din også.

  • Cornelis Elander

   16. august 2012 at 23:44

   Så hyggelig å høre! :)

 3. Caro

  16. august 2012 at 09:06

  Elsker bloggen din. Når kommer du til Norge igjen?

  • Cornelis Elander

   16. august 2012 at 23:45

   Nå har jeg faktisk akkurat forlat Norge, men det ser ut som det blir en tur om ikke så alt for lenge.. Og da blir det muligens en Hollywood-Bootcamp også… 😉

 4. May-Brit

  16. august 2012 at 11:55

  Dette var interesant, leste trenings programmet ditt i Dagblad.

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 09:40

   Så hyggelig å høre May-Brit! Håper du fortsetter å stikke innom denne bloggen og!

 5. Kristina

  16. august 2012 at 18:10

  Hei. So flott med ein slik konkurranse! Har følgt med bloggen din lenge-lenge, og blir utruleg motivert av å lese den . Veit ikkje heilt ka eg skal skrive bortsett frå at ein tur til deg og Hollywood hadde vært ein drøm for meg! Har hatt det ganske tøft dei siste 2 åra etter at min lillebror valgte og forlate oss. Hadde virkelig trengt ein slik opptur, og det å få møte ein slik inspirerande person som deg må jo være heilt fantastisk i seg sjølv. Har starta å trene på barrys bootcamp her i Bergen no, og synest det er kjempegøy og håper mange fleire får opp øynene for denne fantastiske treningen.

 6. Tonjis

  16. august 2012 at 20:26

  Jeg trenger dette sårt.. Tre barn har satt sine sppr jeg yrenger hjelp til og komme igang og få kroppen min tilbake, jeg er fortsatt ung (31 i morgen for da har keg bursdag)
  og kan ikke fortsette og forfalle.. Derfor synes jeg at jeg skal få komme;)

 7. Tom-Morten Brynhildsvoll

  16. august 2012 at 21:59

  Hei Cornelis….

  Jeg så artikkelen din i Dagbladet idag.
  Jeg må innrømme at jeg det siste året ikke har trenet noe særlig. Er 186 cm høy, veier 92 kg og er vel gjennomsnittlig hva kroppsfasong angår med litt «hantler» på siden:-) Må vel innrømme at det ofte er slike negative tanker som dukker opp ifht treningen min. Med negative tanker mener jeg: «Sofaen er så god», «er sliten etter jobb etc»….og denne negativitets»banken» har nå fyllt seg ganske mye opp for min del. Siste mnd nå har jeg tenkt hver dag at NÅ må jeg komme igang. Den vonde «klumpen» i magen har bare blitt større og større for hver dag som har gått..den dårlige samvittigheten for at jeg lar kroppen min forfalle.

  (Dette er ikke kødd): men etter at jeg leste artikkelen idag ble jeg inspirert. Så inspirert at jeg kom meg ut i joggeskoa, kjørte intervalltrening, på stien til høyre for slottet(Bor på Holbergsplass). Den lille bakken opp mot gardevakta, mellom trærne. Kjørte 10 drag så raskt jeg kunne, rask gange ned igjen. Følte meg som et nytt menneske:-)Merket selvfølgelig at det er lenge siden jeg har trent MEN JEG GREIDE Å FULLFØRE:-)Var akkurat som en liten propp av treningsdepresjon åpnet seg , fikk lov til å forsvinne ut i stien, opp mot slottet.

  Da jeg kom hjem igjen satt jeg meg ned på computeren og fant treningsstudio i nærheten. FX fitness.no. Meldte meg likegodt inn der og jeg kjenner jeg er insp. til å dra å trene kardio imorgen.
  Fant så frem brødbakermaskinen(hehe) ifra skapet, bakerst nederst,tørket av støvet. Dro på butikken , kjøpte speltbrød, solsikke og linfrø. Driver i skrivende stund å lager brød.
  Jeg tenker at jeg må gjøre noe med livet mitt, starte på nytt. Idag, NÅ…..både med kosthold og trening.
  For en time siden leste jeg artikkelen din igjen og så så jeg at du har en blogg. Fikk lyst til å takke deg ….for at du bringer frem inspirasjon.
  Jeg syntes det hadde vært superhyggelig å få lov til å møte deg «live», lært mer om kosthold, trening. Jeg trenger det!
  Stå på i arbeidet ditt.

  Mvh.
  Tom-M. Brynhildsvoll

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 02:34

   Tusen, tusen takk Tom-Morten! Slike kommentarer er det som får meg til å fortsette å snakke om trening og kosthold i media, og inspirerer VIRKELIG!

   Vil gjerne få lov til å trekke denne frem i et eget blogginnlegg i morgen tidlig! Følg med, og igjen; tusen takk!

   Cornelis

 8. Jonas

  16. august 2012 at 22:09

  Er en ung kar som har som PRIORITERT mål å få drømmekroppen nå. Jeg vil gjøre alt som skal til, men er vanskelig å vite hvilke treningsråd jeg skal ta til meg når alle har så forskjellige meninger! Å besøke deg og få treningstips (kanskje andre tips og..?) hadde vært en drøm gjort til virkelighet!!
  PS: Jeg har bodd i USA når jeg var yngre, så snakker flytende amerikansk -no worries.
  Venter spent
  -Jonas

 9. merethe

  17. august 2012 at 07:20

  Hei. Takk for en super blogg, så den dessverre først i dag, men nå skal jeg følge med hver dag:) INSPIRASJON!! Noe jeg virkelig trenger.
  Jeg er alene mamma til 2, prøver å få trent kanskje 3 kanskje 4 ganger i uka ( da tvinger jeg meg selv :)), har også hatt to forskjellige PT å betalt i dyre dommer uten at jeg egentlig har fått det jeg ville, ingen ga meg noe mat program (selvom jeg spurte om det), treninga va jo bra men maten er jo viktig for å få de resultater du vil ha. Er sååå sulten på det!! Så trenger din hjelp :) Alle gode ting er 3 :)
  Krysser alt som går ann å krysses! :)

  PS takk for at du gir denne muligheten til folket:)

 10. Andrea

  17. august 2012 at 08:12

  Mye inspirerende lesestoff her! Tusen takk for tips!

  De siste 2-3 årene har jeg trent 2-5 ganger i uka, og begynte egentlig å bli ganske fornøyd med resultatet. Men så flyttet jeg utenlands etter jul, og et halvt år uten tilgang på treningsstudio, med lange arbeidsdager og mye god mat har satt sine spor. Vil så gjerne tilbake dit jeg var og gjerne videre. Håper en treningsøkt med deg med mye gode tips og vink tilpasset meg kan gi meg en flying start!
  En tur over dammen samtidig er jo ikke helt feil :)

  Ønsker deg en fortsatt god sommer!

 11. Christopher

  17. august 2012 at 08:19

  Hei Cornelis!

  Jeg har fulgt med på deg en del og følgt mange av tipsene dine, og de hjelper! Da jeg leste den nylige artikkelen om treningsprogram på dagbladet.no, valgte jeg å endre til dette programmet umiddelbart. Jeg har en konkurranse med en kompis og har ikke helt klart å finne et program som jeg har klart å følge til punkt og prikke. Men da jeg så dette følte jeg at dette passet meg veldig bra! Ble veldig mye mer motivert og jeg fikk en stor følesle om at seieren blir min. Så med din hjelp vet jeg at nå kommer jeg garantert til å vinne denne konkurransen!

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 09:42

   Så godt å høre Christopher, og stikk innom bloggen av og til og fortell meg hvordan det går! Jeg svarer så kjapt jeg har mulighet, og prøver å få sendt en tilbakemelding til dere alle!

   Mvh
   Cornelis

   • Christopher

    20. august 2012 at 14:46

    Hei Igjen Cornelis!

    Håper du har hatt en fin helg!

    Da er det ny uke og kun litt over 5 uker til konkurransen mellom meg og kompisen min skal avgjøres. Som sagt ved hjelp av ditt program har jeg troen på at dette kommer til å gå min retning! Kan også evt sende et bilde som viser før og etter den 5 ukers perioden, så kan du få se hvilke resultater treningsprogrammet ditt ga meg. Har du en evt mail jeg kan sende på?

    Ha en fin dag!

 12. Line-Beate

  17. august 2012 at 19:16

  Hei!

  Takk for super inspirerende blogg:-)
  Startet dagen idag på Fresko med ginger shoot og detox juice etter å ha lest bloggen din! Priceless;-)
  Må bare si at jeg har så lyst til å komme til LA og trene!!! What to say;-) My dream!!!!
  Etter noe tøffe år er jeg klar for ny start!!
  Take care and keep up the good work Mr:-)
  Thanx;-)
  Line-Beate

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 19:30

   Så hyggelig å høre! Hilste du dem fra meg? Hvis du gjør det får du en ekstra hyggelig pris :)

 13. Line-Beate

  18. august 2012 at 21:03

  :-) Will do next time;-) Takk!

 14. Wenche

  19. august 2012 at 18:55

  Hei :)
  Leste tipset ditt på VG-nett i dag, Googlet deg, og finner denne fine bloggen!
  Jeg er 50 år, lurer litt på hva jeg skal gjøre resten av livet (bytte jobb? flytte?), holder meg bra, er opptatt av å ta vare på meg selv, men må innrømme at jeg ikke synes trening er gøy! Liker ikke å bli sliten, men nå må jeg jobbe for den kroppen jeg fikk gratis før…
  Har meldt meg inn på treningsstudio, og har store planer om jevnlig trening.
  «Liker» styrketrening – hater utholdenhetstrening!
  Så, tar du utfordringen? 😀 Å få meg i bedre form..? Kondis, løft og stram.
  Tilbake skal du få glede og evig takknemmelighet :)))
  Hilsen
  Wenche

 15. Thomas

  23. september 2012 at 10:39

  Sinnsykt inspirerende, skal ta før- og etter bilde og følge bloggen din! Tar meg gjerne en økt i Hollywood:)