Tusen takk til alle treningsglade lesere!

Av den 17. august 2012

Tusen takk, til både nye og gamle lesere av bloggen, for alle de hyggelige tilbakemeldingene etter forsidesaken hos Dagbladet!

20120816-050857.jpg
Ja, jeg fikk med meg en utgave av avisen i det jeg satte meg på morgenflyet til Paris (litt pinlig å plukke den opp var det jo 😉

Jeg har selv vært ute og fløyet, og kom først nå til en pc hvor jeg så alle de hyggelige kommentarene deres (både her på bloggen, og på twitter).

I tillegg har jeg fått hundrevis av private emails med ønsker om treningshjelp, og jeg sitter nå og svarer så fort som mulig (så beklager hvis du ikke har fått svar enda, men det er på vei!)

Treningshilsen fra Cornelis

8 Comments

 1. Hamar

  17. august 2012 at 02:06

  Bra sak C!

 2. Nina

  17. august 2012 at 08:43

  Hei.
  «Det er veldig mange som trener, men jeg er en sterk motstander av å bruke ulovlige stoffer,» siteres du på i dagens Dagblad. Siden du bare er en sterk motstander av ulovlige stoffer, betyr dette dermed at du ikke er absolutt motstander av bruk av ulovlige stoffer og at du dermed setter døra på gløtt for f.eks litt bruk av ulovlige stoffer?

  Jeg finner det merkelig at folk i dette landet aldri klarer å si hva de mener. Se bare på den siste saken om Faremo og Mæland; fremfor klar tale, får man kun tåke og unnamanøvrer.

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 10:15

   Hei Nina,

   Vel, sterk og total motstand er vel mer eller mindre det samme, og jeg tror det blir litt flisespikking å skulle mene at jeg burde sagt det på noen annen måte her.. Alle som kjenner meg vet at jeg er total motstander av et hvert ulovlig preparat, men jeg ønsker likevel ikke å være for moraliserende på dette punktet – da dessverre mange ender opp med å bruke slike ting, fordi de ikke får den hjelpen de trenger av «ekspertene» i bransjen (noe nettopp en del av artikkelen handlet om). Det gjelder å hjelpe alle med å oppnå de målene de har satt seg, og ikke bare de som ønsker å «slimme» ned – slik store deler av media og treningsbransjen ser ut til å tro..

   Mvh

   Cornelis

 3. Bra sagt!

  17. august 2012 at 09:31

  Så bra sagt og skrevet i artikkelen og avisen Cornelius! Helt enig med deg, kg synes det blir alt for mye svada og tull i denne bransjen i Norge. Liker at folk tør å si hvordan det egentlig er, og at du gir så mange gode råd og tips!

 4. Therese

  17. august 2012 at 11:01

  Åh :-) alltid fokusert på å bli tynn, men aldri oppnådd det resultatet. Digger at det blir fokus på trent, sunn kropp og ikke at nødvendigvis man må være small, medium for å være sunn. Min kropp er bygd for muskler, og jeg blir ganske markert og har generelt store muskler. Alltid mislikt meg selv for det, men mye lettere å akseptere seg selv når andre også syns det er fint :-) strong is the new skinny :-))

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 11:38

   Absolutt! Det er supert med kvinner som også har litt muskler. Det liker vi!

   Cornelis :)

 5. Trine

  17. august 2012 at 13:02

  Fast følger av bloggen din nå. Leste om deg i Dagbladet i går:)

  • Cornelis Elander

   17. august 2012 at 20:07

   Så hyggelig å høre!!!