Tilbake i Hollywood, og jeg vil høre fra deg!

Av den 18. august 2012

20120818-063332.jpg
Photo by: John Terje Pedersen

Jeg er tilbake i filmbyen, etter en laaaang flytur – og nå vil jeg høre fra deg!

Har du benyttet deg av mine trenings- eller kostholdsråd, og hva er din erfaring? Jeg kommer til å trekke fram svarene til enkelte av dere, og lage en liten sak på nettopp dette – som det også er mulig at dukker opp i min kommende treningsbok.. Så er du fornøyd med resultatene, og kan tenke deg å vise deg litt fram – send gjerne inn et bilde av deg selv, med dine meninger og erfaringer til Cornelis eller via kontaktfeltet til høyre–

Ønsker du å bestille et treningsprogram? Ta kontakt med meg via kontaktfeltet her på bloggen!

Har du enda ikke bestilt hjelp, eller lest mine råd på Nettavisen, Dagbladet, NRK, DN, Hegnar, eller noen av de andre artiklene og intervjuene jeg har gjort; sjekk dem ut nå, eller send gjerne inn et spørsmål eller to her i kommentarfeltet på bloggen. Jeg vil svare dere alle sammen så kjapt som mulig – og som sagt; jeg vil gjerne høre fra deg!

Cornelis

6 Comments

 1. Guri

  18. august 2012 at 13:55

  Hei Cornelis
  Fint bilde! Hvor er det tatt? Jeg og en gjeng venninner skal til LA til jul, kan vi sende deg noen spørsmål på Mail? Jeg har ikke bestilt program av deg enda, men etter å ha lest mange av dine artikler skal du ikke se bort ifra at det skjer :) håper å høre ifra deg. Du er best!

  • Cornelis Elander

   19. august 2012 at 13:18

   Det er tatt på SATS i Oslo. Og ja; bare send spørsmål til: cornelis.elander@gmail.com Vi snakkes!

   Mvh

   Cornelis

 2. Pål

  18. august 2012 at 14:13

  Jeg bestilte et program fra deg i vinter, etter å ha lest en lengre artikkel du hadde skrevet for en stund siden på Nettavisen. Etter å ha blitt mektig imponert over det du hadde sagt der, tok jeg kontakt og fikk i dialog med deg et oppsett for både treningsdelen, og kostholdsdelen. Jeg startet friskt og raskt på det du hadde satt opp, og hvilken forskjell det var! Allerede etter en måned så jeg STORE forandringer, og har siden fortsatt å forbedre min egen kroppsutforming og helse. Kunne ikke vært mer fornøyd, og du er grunnen til st jeg denne sommeren var stolt av å gå på stranden! Keep up the good work!

  • Cornelis Elander

   19. august 2012 at 13:17

   Tusen, tusen takk Pål! Dette er det beste en PT kan høre. Vil gjerne få lov til å bruke deg som et av eksemplene, hvis det er greit? Vi kan jo snakkes nærmere om dette over email.

   Cornelis

 3. Iver

  18. august 2012 at 18:47

  Kuli bilde :)

  • Cornelis Elander

   19. august 2012 at 13:15

   Takk (på vegne av fotografen 😉