Hollywoodtreneren i San Francisco

Av den 11. mai 2013

Kjapp svipp om San Francisco for å trene en klient. Om noen få uker er jeg imidlertid på plass i Oslo, der jeg blant annet skal holde en “Bootcamp-klasse” i Tigerstaden. Sees vi?

Ca. én gang i måneden må jeg reise opp til SF for å trene en av mine klienter. Han er en av USAs mest populære programledere, og hvem personen er leser du mer om i en avis nære deg ganske snart… :)

intercontinental-mark-hopkins-san-francisco-california-home2

Foruten om å trene min gode venn og kunde, er jeg også i byen fordi jeg rett og slett elsker San Fran (noe de forresten hater at du kaller byen.. :) ). Mitt hjem i byen er alltid Mark Hopkins, som ligger oppe på toppen av Nob Hill. Hotellet har forøvrig også byens desiderte beste utsikt – i tillegg til at det er veldig kort avstand til alt du måtte tenke på i sentrum av byen. Et av de mer spennende stedene synes jeg er Chinatown, hvor jeg liker å teste ut nye restauranter og retter, og min nye favoritt er blitt The Empress of China – som forøvrig også har hatt besøk av; Arnold Schwarzenegger, Walt Disney, og Odvar Nordli (!).. Selv om sistnevnte tydeligvis ble litt vanskelig å stave…

Walt Odvar
Golden gate
Ellers er jeg også alltid innom Golden Gate Fortune Cookie Factory. Og det er her; inn et smug, og bak en dør (som aldeles ikke ser ut som inngangen til en “fabrikk”) at det produseres lykkekaker til tusen for de aller fleste kinarestauranter i verden.. Og tro meg; å spise en varm, helt nystekt cookie erikke det samme som å få den servert kald på slutten av et måltid 

Her er ellers noen bilder fra i dag:
streets of San fran
YMCA

Det ble også en treningsøkt på “the Y” – i Chinatown :)
Utsikten fra rommet mitt
Utsikten fra rommet mitt :) 
Utsikten
Hilsen fra Cornelis i California