SATS Sjølyst – Norges beste treningssenter

Av den 29. juni 2013

SATS2
Da har jeg allerede vært noen dager her i Oslo, og selv om det har blitt en del intervjuer og jobb og slikt har jeg likevel klart å skvise inn et par treningsøkter på mitt nye favorittgym her i byen; SATS Sjølyst.

Jeg velger å kalle dette Norges beste gym, og jeg må si at jeg virkelig digger gjengen som jobber her – med blant annet supre Ros-Mari og Sebastian i spissen :) På dette gymmet finner du alt du kan tenke deg av treningsutstyr med boksering, PT-sone, løpebane, osv., og dette er virkelig et supert sted å trene!

Sjekk forøvrig også ut SATS på nett

SATS
Med Se&Hør fotograf, Morten, på SATS Sjølyst fra da vi lagde denne saken :)

I morgen skal jeg på nytt innom SATS for en ny beinhard treningsøkt, så kanskje vi sees? Ser du meg må du i så fall gjerne si hei 😉

Cornelis

3 Comments

 1. Kristian

  5. juli 2013 at 01:43

  Hei Cornelis !:)

  Hvor lenge er du i Oslo og på sjølyst ?:)

  • Cornelis Elander

   5. juli 2013 at 10:29

   Siste økt i dag, før ferie i Frankrike. Men tilbake i august :)

 2. Mathias

  12. juli 2013 at 18:58

  Hei cornelis. Hvor store er armene dine? cm 😛