Magetrening – hvordan oppnå en stram mage:

Av den 2. juli 2013

Lyst på stram(mere) mage og sixpack? Her er i tilfelle noen av de enkleste, og beste, måtene du kan oppnå nettopp det på.

Fett
Som jeg har sagt tidligere; det hjelper ikke å kjøre så mange situps og crunches du makter hver dag om du fortsatt har et godt fettlager rundt midjen og magen. For å få fram «sixpacken», eller i hvert fall for å få litt strammere mage, må fettet bort. Og det oppnår du ikke av å kjøre en million forskjellige mageøvelser.

Dagbladetbestill_treningsprogram

Du må blant annet sørge for at du også styrker resten av kroppen (spesielt ryggen), og jo høyere prosent muskelmasse du har – jo mer vil kroppen din også forbrenne selv i hvilemodus (noe som også er ensbetydende med en strammere mage). Ved siden av hardcore styrketrening er det smart å for eksempel flette inn intensive kardiovaskulære økter, og særlig min egen favoritt; Geriljakardio.

Nå er det likevel ikke alle som har mulighet, eller lyst, til å trene på helsestudio, og med konkrete, planlagte treningsøkter i uka. For disse anbefaler jeg blant annet at man benytter seg av den enkleste, og kanskje mest effektive veien til en strammere mage (ved siden av et sunt og riktig kosthold), nemlig noe så enkelt som å gå! Lange, fine morgen-, eller kveldsturer, er nemlig noe av det beste man faktisk kan gjøre for en strammere og bedre trent kropp, og det er ikke uten grunn at for eksempel fitnessfolka legger inn morgen økter á la dette for å brenne bort det siste vanskelig fettet. I tillegg er dette noe det er vanskelig å komme opp med unnskyldninger for at man ikke har mulighet til å trene.. :)

Sjekk også ut: Treningsprogram for mage

God uke fra Hollywood!
Cornelis

2 Comments

  1. Joachim

    9. juli 2013 at 21:40

    Geriljacardio, det beste uansett, du merker forbedring fra første økt, spesielt lungene blir mye bedre fra første økt. Det er den mest effektive trenningen for de som vil stramme opp kroppen og jobbe for sixpack. Sjeffen min som tidligere var i marinejegerkommandoen lærte emg og troppen dette, det er helt jævlig. PAIN PAIN PAIN og GAIN GAIN GAIN

  2. Pingback: Kom iform: Klart DU kan!