SIXPACK PÅ 1 UKE!

Av den 25. desember 2013

Ønsker du deg sixpack og strammere mage? Fortsett og les hvis du vil vite hvordan den kan komme på plass i løpet av en uke!bestill_treningsprogram

Lyst på mindre fett, og en strammere mage? Vel, da er du nok ikke alene. Ved å gjøre noen enkle søk på Google vil du fort oppdage at dette er noe mange søker etter, og kanskje enda flere skriver om. Det kryr nemlig av personer der ute som mener de har oppskriften på hvordan du kan oppnå sixpack og en flat mage, og gjerne «in no time at all», mens dette nok dessverre er mer skryt enn virkelige fakta. Bladene, magasinene, og mange trenere der ute liker nemlig å gi deg inntrykk av at «jo da, du kan få sixpack på én uke», selv om virkeligheten er noe ganske annen..Istedenfor å love deg det skal jeg derfor heller fortelle deg hvordan du, ved hjelp av noen enkle og smarte råd, kan sette opp et godt ukesoppsett og program – som du så må utføre over noen uker for å få den stramme, fine magen du alltid har ønsket deg. Og følger du da rådene mine til punkt og prikke så vil du se en markant forskjell i løpet av selv bare noen få uker! Det vil altså bare ta litt mer enn én..
Cornelis-Planke
Cornelis` Planke Pushups på Swissball – mine klienters favoritt. Ikke fordi den er så deilig og «morsom» å kjøre, men fordi den virkelig tar. Prøv den i dag!Nei, du kan ikke ta igjen..

De fleste som starter å trene har en tendens til å overtrene, eller å slite ut, magemusklene i begynnelsen. Enda flere tror gjerne at det går an å «ta igjen» tapt trening ved å trene litt ekstra mye – noe som selvsagt ikke stemmer. De som trener mage fem dager i uken vil nemlig ikke nødvendigvis få noen bedre trent mage av den grunn- muligens heller tvert om!bestill_treningsprogram

Tren magen OG ryggen!

Det hjelper altså ikke å overtrene magen, og særlig ikke om du samtidig neglisjerer ryggen. Det kan faktisk være viktigere å trene korsrygg enn rene situps alene, og du bør ei heller glemme resten av kroppens muskelgrupper. Som en vis mann sa en gang; «du er ikke sterkere enn din svakeste muskel».. Og det er mye sant i det ordtaket!

«Hvilken øvelse er best?»

Vanlig spørsmål jeg får fra mange av dere, og her skal jeg gi deg en liten hemmelighet: ingen rene mageøvelser i det hele tatt! Beste «mageøvelse»? Da vil jeg muligens trekke fram knebøy. Tunge, riktig utførte knebøy er nemlig noe av det som tar best på hele kroppen, også mageregionen. Selvsagt vil det ikke gjøre store underverker om du bare kjører en million lette repetisjoner, mest sånn for syns skyld, men drar du derimot virkelig på (og helst får noen til å sikre deg slik at du kan utføre tunge, fine repetisjoner) så tro meg; da vil du merke det også på magen. For den beste direkte mageøvelse vil jeg altså, som nevnt over, trekke fram min egen planke pushup på swissball.

Les også: Geriljakardio – den enkleste veien til stram kropp

Hvor ofte?

Nå er det altså ikke nødvendigvis viktig, eller riktig, å trene så mye direkte magetrening så lenge resten av programmet ditt er satt opp korrekt og inneholder mye indirekte aktivisering av mageregionen. Har du for eksempel lagt inn en virkelig god beinøkt, og kjører tungt og riktig på rygg, blir det å skulle kjøre titalls med isolasjonsøvelser på magen nær sagt overflødig og feil! Prøv i hvert fall å begrense det til maksimalt to ganger i uka, Noe mer, og du vil garantert ikke se den effekten du hadde håpet på..Til slutt må det også sies at for virkelig stramme, fine magemuskler må også kostholdet på plass, og aller helst bestå av mye riktig fett og protein!PF Hollywood-51-s
Personlig anbefaler jeg Proteinfabrikkens produkter!

11 Comments

 1. Lovelyliller.com

  25. desember 2013 at 20:45

  jeg trener nesten aldri mage, men tenkte å legge inn noen øvelser nå. skal i bikini i slutten av jan lol ^^

  • Cornelis Elander

   25. desember 2013 at 23:24

   Nå er det slik at man egentlig (som skrevet over) får best mage gjennom nettopp IKKE å trene magen direkte, men heller trene gode, tunge øvelser som feks knebøy. Uansett tror jeg du har lite å bekymre deg for :)

   God Jul fra California!
   Cornelis

 2. Filip

  11. januar 2014 at 18:09

  Hei!
  Har du flere øvelser, i tillegg til denne? Eller er det bare å kjøre denne plankeøvelsen?
  Skal jobbe hardt for sommerkroppen14!! :)

  • Cornelis Elander

   3. juni 2014 at 08:25

   Hei Filip! Det er altså blant annet veldig bra å utføre tunge, riktige knebøy og ikke minst også huske på å trene ryggen! (minst like viktig!)

   Så sommerformen må vi klare å få på plass! Stå på!
   Cornelis :)

 3. Pingback: SPIS DEG TIL SIXPACK!

 4. Hemmelig

  2. juni 2014 at 23:43

  Hei!

  Er en gutt på 16 år,har veldig lyst til å se bra ut i sommer. Kunne du laget et treningsprogram? (Trene cirka 5 ganger i uka+jogge)

  • Cornelis Elander

   3. juni 2014 at 08:26

   Hei sann! Ja, hvis du søker litt rundt her (blant annet vil nok et av dagens innlegg da falle deg i smak) så vil kunne finne gode løsninger for ditt mål!

   Stå på!
   Cornelis

 5. Christina

  22. juni 2014 at 20:40

  Heisann!

  Jeg er en jente på 17 år som har trent aktiv siden jeg var 5 år gammel. Det året jeg sluttet på håndball (ca et år siden) begynte jeg å fokusere mer på å styrke kroppen og få markerte muskler. Jeg har alltid hatt markert mage og veldig høy forbrenning siden jeg var liten- men som de fleste andre på min alder får jeg ikke magen min slik som jeg vil. Jeg har de øverste magemusklene, men nederst er det mye vanskeligere å skulle få «synlige» muskler. Jeg trener mye bein og spesielt knebøy og utfall, men likevell må jeg ha den perfekte øvelsen til å jobbe med de nederste musklene. Håper på svar!

  • Cornelis Elander

   24. juni 2014 at 21:31

   Hei Christina, og takk for at du følger meg og siden!

   Når det gjelder nedre del vil jeg si to ting; riktig kosthold og benhev. Helt klart det beste for dette.

   Stå på!
   Cornelis

 6. Amalie

  8. september 2014 at 23:10

  Jeg er 13 år og har sixpack og har bare trent veldig mye på ski. Kjører langrenn.

 7. Theodor

  17. mars 2015 at 22:04

  Jeg er 12 år og vil ha six pack til sommer kan du hjelpe meg