Lyst til å gå ned i vekt?

Av den 28. februar 2014

Lyst til å gå ned i vekt? Vel da bør du i følge en ny undersøkelse smile til verden!

bestill_treningsprogram

Som jeg ofte sier på Facebook siden; «Smil til verden, og verden smiler nok til deg!», og det samme gjelder visstnok også kroppsformen din. For ifølge en undersøkelse gjennomført av Cornell University i New York vil du få bedre kroppsform av å ha et godt humør, da humøret påvirker hjernen og hvordan du spiser. Og dermed også avgjøre om du blir tykk eller tynn..

Dropp iskremen
Testen som nylig ble gjennomført med 787 forsøkspersoner viste nemlig at det er 77% «more likely» at man spiser bedre om en har et godt humør, og at personer med et dårlig humør lettere vil ty til «comfort food». Og øke sjansene for å gå opp i vekt. I tillegg vil jeg også argumentere for at du ved å spise bedre (og selvsagt å trene regelmessig) også vil få et bedre humør, noe som da igjen (utifra hva denne testen viser) vil gjøre at du ytterlige spiser bedre og kommer i enda bedre form! Så dette er i mine øyne noe som henger godt sammen, og noe det kan være greit å ha litt i bakhodet.

Så dropp iskremen, kom deg på trening, og ta deg en proteinshake denne helgen, og få dette til å føle, men også gjøre deg (enda) bedre. Nettopp fordi riktig mat (og trening) både bedrer helsa og humøret ditt – noe som altså igjen vil gi direkte utslagskraft på kroppsformen du oppnår!
Det Nye
God helg fra Hollywood!
Cornelis

10 Comments

 1. Anna

  28. februar 2014 at 18:39

  Jeg smiler og smiler, men det hjelper ikke!!!

 2. Jens

  28. februar 2014 at 18:39

  Ja jeg er enig. Er du glad og fornøyd går det meste bedre

 3. Tommy

  28. februar 2014 at 18:42

  Flott blogg mann!

 4. Kettlebells øvelser

  28. februar 2014 at 22:57

  Hei, hva syns du om kettlebells øvelser?

  • Cornelis Elander

   3. mars 2014 at 18:19

   Kan fungere veldig fint det, men viktig at det ikke blir viktigere hvilken form for manual/vekt man benytter og ikke selve treningen i seg selv.. :)

   Mvh
   Cornelis

 5. Pingback: Treningsprogram: Slik kommer du iform til sommeren

 6. Pingback: Ryggtrening for alle - uansett kroppsmål

 7. Pingback: Slik forbrenner du bort magefettet!

 8. Pingback: BARE TYNNE SOM ER IFORM?

 9. Pingback: Treningsprogram: Tips til deg som vil bygge rygg!