Med Adrienne Maloof i Beverly Hills

Av den 1. mars 2014

Adrienne Maloof
Philanthropist og ekte Hollywoodfrue, Adrienne Maloof og meg på shopping i Beverly Hills i går :)

Regn og «kaldt» ute gjør at man trekker inn på de store kjøpesentrene her i byen, og i går gikk turen for meg derfor til The Beverly Center der jeg traff på min venn, kjendiskokken Bernie Guzman, og Adrienne Maloof (blant annet kjent fra The Real Housewives of Beverly Hills).

Håper dere alle har hatt en flott uke, og at den bare fortsetter med flere gode treningsøkter denne helgen! Selv blir det nok bare innendørstrening for mitt vedkommende da regnet enda ikke har gitt seg, og det høljer ned nok til å gjøre Bergen by sjalu.. Alt skyldes vel den såkalte «global warming»…

Her er forøvrig hvordan det vanligvis ser ut her borte..

God helg og lørdag til dere alle!
Cornelis i Hollywood