Arnold Schwarzenegger´s måltid for store armer…

Av den 9. mars 2014

Arnold Schwarzenegger sier hans enorme sandwich vil gi deg store armer…

Nylig lagde The Terminator sammen med Epic Meal en 78.583kalorie stor sandwich, noe filmhelten selv mener vil «build huge biceps». At han selv har store armer er det liten tvil om, og at nesten 80.000 kalorier vil gjøre at du legger på deg er også udiskutabelt. Om du derimot vil bygge sommerkroppen, eller få markerte, store armer av et slikt måltid er en helt annen sak…

Slik kommer du iform på 12uker

Forøvrig stekte de to herrene også måltidet på toppen av Arnold´s egen tank (!), og hele formålet med prosjektet var å støtte After-School All-Stars, som i sammen med kjente personligheter lager programmer for fattige barn.

Så som Morenstein selv sier i videoen; «What more do you want, Internet?»

God søndag fra Hollywood!
Cornelis

4 Comments

 1. Pål h.

  11. mars 2014 at 02:37

  Kult ha ha

 2. Guro

  11. mars 2014 at 02:37

  Hei Cornelis jeg har lyst til å komme iform før sommeren, hva bør jeg spise??

 3. Pingback: Gjesteinnlegg: Spis deg frisk!

 4. Pingback: Hvorfor påske=trening