Søndagstur med Cobra, og speedboat med Marit Strømøy :)

Av den 7. april 2014

photo 1-1
Cruising med en Shelby Cobra i California.. Nei, da klager man ikke :)

Carroll Shelby er, for de som er interesserte i bil og motor(-sport), et velkjent navn der hans Cobra varianter er noe av det morsomste du kan oppdrive. Selv har jeg lenge hatt lyst på en slik, og nå har jeg også fått muligheten med denne som jeg nylig fikk tak i her i LA. Én ting er i imidlertid sikkert, dette er ingen «lett» bil å kjøre rundt med, der man blant annet mangler powersteering, all form for moderne komfort, og ikke minst tak.. (så det er bare å håpe på at regnet ikke kommer..). I tillegg blir eksosanlegget på hver side av bilen mange hundre grader varmt under kjøring – så her er det viktig å se hvor man slenger ut beina etter endt kjøretur… Likevel; dette er noe av det morsomste «money can buy», og jeg sitter kort og godt bare igjen med et stort glis om munnen hver gang jeg er ute med denne..

Les også: HollywoodTreneren på God Kveld Norge

God mandag til dere alle, og husk forresten å få med dere 4-stjerners middag på TVNorge i kveld, der jeg blant annet skal ut å kjøre speedboat med F1 båtfører Marit Strømøy!!!

photo 2

Cornelis i Hollywood