Proteinpannekaker – som vist på TVNorge

Av den 11. april 2014

Hvis du fulgte med på 4-stjerners middag på TVNorge denne uken, kunne du blant annet se meg kjøre speedboat, ri hest, og ikke minst servere mine gjester proteinpannekaker til dessert. Og hvis jeg kan lage dem, så kan garantert også du!

Proteinpannekaker er et delikat måltid som er et godt alternativ til proteinshakes, og som egner seg ypperlig til alle enten man trener mye eller ei. Proteinpannekaker er raske og enkle å til- berede, og kan spises både til frokost, lunsj og middag. Ønsker du mer smak kan det tilsettes proteinpulver med vaniljesmak og ferske blåbær sammen med litt melk eller kefir for en tykkere røre. En porsjon består av 2 pannekaker som inneholder 21g protein, 2g fett, og er rike på både fiber og mineraler.

Prøv disse i dag, og når JEG kan lage dem så kan garantert også du 😉

Ingredienser og framgangsmåte:
Bland 2 fulle målebeger pannekakemikspulver med ca. 1,5 dl vann. Miks den ut, og la stå i 2 minutter. Dette gir en perfekt blanding til 2 pannekaker. Spare kalorier? Bruk formfett i steke- panne, 3-4 dusjer i pannen før du heller røren ut i pannen. Da får du et perfekt resultat.

Les også: Spørsmål om trening eller kosthold?

Hvetemel, myseproteinkonsentrat, eggehvite protein, maltodekstrin, melkeprotein konsentrat, solsikkeolje, havrefiber, hevemiddel (natrium bikarbonat), fortykningsmiddel (guar gum), salt (natriumklorid), aroma, kanel, surhetsregulerende middel (mononatriumfosfat), søtstoff (sucralose), emulgator (soya lecitin). Inneholder kunstig søtstoff.

Topp dette gjerne med ferske økologiske bær, og lett-yoghurt slik jeg gjorde!
TVNOrge
Enjoy, og god ukeslutt til dere alle!
Cornelis i Hollywood

6 Comments

 1. Pingback: Hvorfor påske=trening

 2. Pingback: Derfor går du IKKE ned i vekt

 3. Alan

  3. juni 2014 at 14:52

  Hei Cornelis!

  Takk for ditt bidrag når det gjelder trening og kosthold tips. Jeg har blitt veldig aktiv i det siste og trent av meg 10 kg i løpet av 7/8 uker. Jeg løper mye og trener med vekter etterpå, nå vil jeg gjerne prøve ut protein, men vil helst ikke få magen igjen. Jeg har sett på et par proteinpulvere som inneholder mye protein og mindre karbohydrater, men jeg la merke til kolesterol nivået, hvor mye mg er ok å ta inn eller bør man unngå dette?

  • Cornelis Elander

   3. juni 2014 at 19:18

   Hei Alan, og først og fremst BRA JOBBET!! For en god kombinasjon bør du prøve ut feks PFs 100% Whey: http://bit.ly/S3AXf4

   Stå på, og takk for at du følger meg og bloggen!
   Cornelis

 4. Alan

  3. juni 2014 at 14:52

  med vennlig hilsen

  Alan :-)

 5. Pingback: Kosthold: Spiste du dette i natt?