Only in Hollywood: Fit Dog Sports Club..

Av den 13. april 2014

fit dog
Så hvor tror du HollywoodTreneren sender hunden sin? Jepp, du gjettet riktig; på Fit Dog Sports Club..

Jo da, vi er gærne her i Hollywood, og hva gjør vi når vi må ut å reise, eller av andre grunner trenger noen til å passe på hundene våre? Vel, vi sender dem på doggie daycare. Men heller ikke der er vi helt normale, og bare sender dem et sted hvor noen kan passe på dem et par, tre timer. Nei da, vi sender dem på Spa og såkalte «boarding schools», eller som jeg gjør; til Fit Dog Sports Club.. Vel, hadde du forventet noe annet?

Les også: Min LA frokost – hvordan ser din ut?

Så hva finner man på hundenes Fit(ness) Club? Jo; tredemøller (fakta!), egne suiter, de kan være med på canyon hikes, eller ta den såkalte Beach Bum Package. I tillegg finnes det komplette spa- behandlinger for hundene, og ikke minst innstallerte webkameraer, slik at eierne kan følge med på hva de firbeinte måtte gjør. Og jeg er blitt fortalt at enkelte ikke klarer å la være å følge med, og tar seg fri fra jobben for å sitte å se på hva hunden måtte gjør til enhver tid..

Så hva er poenget med tredemøller for hundene spør du kanskje? Vel, sportsklubbens egen hjemmeside gir deg 5 grunner:
– Prevent boredom
– Reduce behavioral problems
– Improve training results
– Improve socialization skills
– Stay, or get fit

Sistnevnte mener man er særlig viktig fordi mer enn 50% av amerikanske hunder visstnok er overvektige, eller sykelig overvektige!
Fit Dog 2
Men uansett; Benodette besto i hvert fall opptaksprøven med glans 😉

Cornelis