HollywoodTreneren i New York

Av den 21. april 2014

6th ave
Det har dessverre vært lite med bloggoppdateringer her på siden den siste uka, noe som rett og slett skyldes at jeg har vært ute og reist en del den siste tiden. For de av dere som følger meg på instagram har dere i hvert fall kunnet se bilder av noe av det jeg har sett og gjort – der det har vært en lett miks av å trene klienter, møter for framtiden, og ikke minst kost meg med påskegodt på The Plaza i New York :)

Richard Quest
Blant annet hadde jeg et svært spennende møte med CNN´s Richard Quest :)

Plaza
Jeg koste meg med påskefrokost på The Plaza

Central Park2
Og jeg rakk en og annen morgenjogg i Central Park :)

Nå er imidlertid påsken over for denne gang, og det er på tide å rette fokuset mot sommeren og alle de spennende, nye prosjektene som er på gang.. Så følg med framover folkens!

Cornelis