WIMP WORKOUT PRESENTERER: CORNELIS ELANDER

Av den 28. april 2014

Skrabenk_med_stang
Da ligger min spilleliste ute på WiMP.no :)

WiMP, musikktjenesten for deg som elsker musikk, lanserte nylig «Cornelis Elander: Pump up The Muscles» lista, der jeg gir deg musikken som virkelig vil få opp trøkket for en god og hard treningsøkt! Riktig musikk kan nemlig være helt essensielt for å yte maksimalt, og få mest igjen for alt arbeidet vi legger ned i treningen. Særlig kan det være en god ting å benytte seg av om man trener mye alene, og på mange måter kan du si at riktig musikk kan fungere som en slags PT, eller treningspartner, og gi deg hjelp på de tyngste løftene eller hardeste øktene.

Personlig elsker jeg rap, og særlig fra de stedene jeg oppholder meg mesteparten av tiden, NY og LA. Samtidig dukker det også opp noen sanger fra Tommy Tee’s legendariske skive Bonds, Beats & Beliefs på denne listen, og på samme måte som trening og fysisk aktivitet kan brukes som meditasjon og få deg til å koble av kan også riktig musikk gi deg mer energi og hjelp når du trenger det som mest. Personlig liker jeg å velge musikk som vekker gode minner, men som samtidig også vil få kroppen min til å yte sitt beste, slik at en altså oppnår en slags dobbelt dose helsegevinst.

For mer om dette og min treningsmusikk, sjekk ut WiMP Magazinet, eller hør listen min direkte her.

Lets go!
Cornelis

3 Comments

 1. Christopher O. Hegg

  28. april 2014 at 18:34

  MAIL!!!!! :-)

 2. anders

  29. april 2014 at 22:55

  fett

 3. Tone

  29. april 2014 at 22:55

  Hei Cornleis likte musikken og lista di godt!