#CornelisUtfordring – er du med?

Av den 3. mai 2014

I lyd av den siste tids utfordringer på nettet har jeg kommet opp med min egen versjon. Er du med på å trene 14dager i strekk?

Helsemyndighetene ønsker at vi nordmenn skal mosjonere og trene mer, og derfor har jeg også kommet opp med min egen utfordring til dere kjære lesere (og nasjon ellers): tren 14dager i strekk nå i mai!

For å være med på utfordringen må du dokumentere det ved å laste opp en video eller et bilde hver dag med #CornelisUtfordring, og poste det enten på min Twitter-, Instagram-, eller Facebook side – eller sende meg en email direkte! Slik vil jeg kunne følge dere, og se at dere virkelig tar utfordringen (i tillegg til at jeg vil kunne komme med oppmuntrende ord og støtte)..

bestill_treningsprogram

Dette er altså ikke snakk om en engangsgreie, der du kun gjør noe én dag/gang, men en utfordring fra meg der du altså trener HVER dag de neste 14 dagene nå i mai. Slik mener jeg vi vil kunne kunne få mer fysisk aktivitet og mosjon inn blant folket, ved at vi gjør det hele til en «konkurranse», samtidig som man vil kunne se og snakke med andre likesinnede på mine sider og få støtte og hjelp.
Utfordring
Så heng deg med, og ta et bilde/video med #CornelisUtfordring !
Sammen mot en bedre form og helse!

Cornelis i Hollywood

One Comment

 1. Linn

  4. mai 2014 at 10:27

  Hei og takk for en fin blogg,
  jeg har bare et par små spm.
  Jobber for tiden med å ned i fettprosent og trener en del styrke, ca 4 ggr i uken, hvor 2 dager er bentrening, en for bryst og rygg og en dag for armer og skuldre. jeg har også en dag i uken med cardio.

  Det jeg lurte på er om hvor viktig denne cardioen er? burde jeg øke mengde cardio, eller holder det fint med en dag i uken?