SOMMERENS VIKTIGSTE TRENINGSRÅD

Av den 26. juni 2014

I media går gjerne helse og treningstipsene før sommeren kun ut på én ting; hvordan få sixpack og strandkroppen på kortest mulig tid. Selv om også jeg er delvis skyldig i dette prøver jeg samtidig alltid også å fremme de andre rådene og tipsene du vil trenge for å oppnå en godt trent kropp, og blant annet pleier jeg å poengtere at kun å trene masse nå rett før sommerferien ikke er veien å gå, at du ikke kan «ta igjen» tapt trening, og at det er mye viktigere at du heller trener litt hele året igjennom. Så om det er januar eller juni, oktober eller desember mener jeg at du bør trene hardt, kort, hyppig, og riktig!

bestill_treningsprogram

Så selv om jeg liker å hjelpe enten mine private klienter her i LA, eller dere hjemme i Norge med å oppnå den som måtte være deres «drømmekropp», prøver jeg alltid også å vise hva som skal til for å oppnå det som virkelig teller: at man oppnår en generell livsstilsendring og sørger for å bare bruke kroppen litt hver dag hele året igjennom! For mange kan det kanskje være motiverende og gøy å legge inn en liten ekstra innsats nå rett før fellesferien og badesesongen, og det ønsker jeg også å hjelpe dere med (enten her på bloggen eller via mine artikler på Side3).

Les også: Glutamine – for økt forbrenning, styrke, og muskelvolum

Vel så viktig er det imidlertid hva du faktisk også gjør resten av året eller hele sommeren igjennom (og ikke bare de siste to ukene før ferien) – for ville det ikke være gøy å også komme tilbake på jobb eller skole til høsten med en minst like bra om ikke enda bedre kropp og form? I så fall bør du blant annet følge med her på siden nå framover, der jeg daglig vil komme med nye råd og tips til dere hele sommeren igjennom. Følg med!
Webtrening
La oss gi jernet, og tren eller bruk kroppen din litt hver dag – hele sommeren igjennom! #CornelisUtfordring

Cornelis