#Drømmekroppen2014

Av den 29. juni 2014

PF profil bilde
Få hjelp til å oppnå sommerformen, og bli med på Proteinfabrikken´s #Drømmekroppen2014!

Lyst på mindre fett, og/eller mer muskler? Ta i så fall kontakt med meg for trenings- eller kostholdsprogram, og oppnå det som måtte være din drømmekropp! Kanskje kan jeg også motivere deg til å være med på Proteinfabrikkens Drømmekroppen 2014 konkurranse!

bestill_treningsprogram

Les forøvrig også hvordan jeg spiser meg til sixpack:
Frokost
Som du har kunnet lese på bloggen tidligere er jeg ikke redd for å ty til litt karbs på morgen- kvisten, og i mine øyne er frokost dagens viktigste måltid. Som alltid bør nytes! I tillegg er det også ett av to måltider der du lettere kan «fråtse» og kose deg litt ekstra med god samvittighet. Det betyr imidlertid IKKE det samme som at du bør spise usunt, men at du her altså kan unne deg selv noen ekstra kalorier.

Drømmekroppen

Mellommåltid(er)
Om du er en av de mange som kun spiser to-tre måltider om dagen, og disse hovedsakelig består av (til nød) frokost, lunsj, og middag, lær deg da et nytt ord; mellommåltid. For å få på plass den stramme, fine magen før ferien bør du nemlig spise oftere, og gjerne mindre av gangen. Og kun et par, tre måltider om dagen er da gjerne ikke nok for de fleste av oss..

Les også: Tren mindre – forbrenn mer..

Proteinshake
Selv fyller jeg på med protein hverdagen igjennom, enten dette kommer gjennom egg og for eksempel kylling, eller det er fra et litt lettere alternativ som en proteinshake. Spesielt etter en treningsøkt er jeg interessert i å få i meg nok av de viktigste byggesteinene på en kjapp og enkel måte, og en proteinshake med minst 25g protein fra Proteinfabrikken vil da kunne gjøre jobben!
TVNOrge
Protein metter bedre

Protein metter nemlig bedre enn karbohydrater og fett, og vil i tillegg kunne hjelpe deg med å bygge og vedlikeholde muskelmassen. I tillegg vil det også kunne gjøre at du lettere forbrenner mer – selv i hvilemodus!

Middag
Så er vi kommet til måltid nr. to der du (om du trener hardt nok..) med god samvittighet kan unne deg noen ekstra kalorier og karbs. Jeg vil likevel også her anbefale deg å styre unne for eksempel frityrstekt-, eller overdrevent fettrik, usunn mat. Og selv om du spiser mat bestående av mange kalorier behøver det ikke å være usunt! Personlig består min middag gjerne av 1kg. kjøtt, og rundt 5-600g pasta..

Les også: Styrketrening enkelt forklart

Kvelds-/nattmat
Om du for eksempel vil unne deg selv noe søtt og godt vil jeg da trekke fram proteinpannekakene jeg lagde på 4-stjerners middag på TVNorge (som alle var forbløffet over hvor godt smakte!) som et godt alternativ! Litt mørk sjokolade er også alltid lov, mens du ellers bør fylle på med litt cottage cheese eller for eksempel nøtter og/eller frukt.

Som avslutning vil jeg også på det varmeste anbefale en kasein proteinshake rett før leggetid – for de av oss som virkelig vil bygge og vedlikeholde muskelmassen. Kaseinprotein opptas saktere i kroppen, og vil derfor være et ypperlig valg rett før leggetid slik at kroppen har nok av protein å jobbe med nattesøvnen igjennom.
Kasein
Her er hvordan jeg spiser:
Frokost: 1-2 egg, brødkurv (ca.1000kcal)
Mellommåltid 1: Cottage cheese, eller mager yoghurt
Lunsj: Kyllingsalat, eller annet proteinrikt og sunt (ca.300g)
Mellommåltid 2: Frukt og proteinbar á ca.20g protein.
Før trening: 4 kapsler kreatin
Under trening: 5g glutamin
Etter trening: Proteinshake á ca.25g protein
Middag: Ca. 1kg. kjøtt + pasta ca.500g
Kveldsmat: Litt mørk sjokolade, frukt og kasein proteinpulver

Så da er det bare å trene hardt og riktig, men også spise riktig skal vi få på plass sixpacken før sommeren! Let´s go!!
Kom iform med kjendistrener Cornelis Elander
Cornelis