Treningsreise med Cornelis til Budapest!

Av den 24. juli 2014

udapest 2photo
Lyst til å være med meg på treningsferie? Da har du muligheten med Spatravel.no som nå tilbyr treningsreiser med meg til Budapest!

Lyst til å oppleve hva å trene «Cornelis Hollywood style» betyr, og lære deg de mest optimale treningsmetodene utifra akkurat dine ønsker og behov? Da bør du i så fall bli med Spatravel.no og undertegnede på treningstur til Budapest i september! Meld deg på her!

Med over 20 års erfaring innen treningsreiser for jenter, tilbyr Jomfrureiser og Spatravel.no nemlig nå det beste treningsopplegget for gutter/menn som vil lære seg de beste treningsmetodene samtidig som man nyter en bedre ferie i flotte omgivelser! Ikke bare stå inne og svett på et kjedelig treningsstudio, men bli med meg til Budapest i september og lær deg alle de beste trenings- og kostholdstipsene fra Hollywood!

Håper å se deg der!
Cornelis

MELD DEG PÅ HER!

3 Comments

 1. Ida

  3. august 2014 at 04:47

  Herlig! Jeg vil også reise med deg Cornelis!

 2. paal

  3. august 2014 at 04:47

  Hvor melder man seg på da??

 3. Pingback: Tilbake på treningsbloggen!