EN LITEN HISTORIE FRA HOLLYWOOD :)

Av den 16. august 2014

Fredagshilsen fra treneren i Hollywood, og et innlegg helt fritt for trenings mas og å gi deg dårlig samvittighet.. Jeg lover!

Det er fredag, det er helg, og det er på tide med litt «me time» som mange liker å kalle det. Selvsagt vil jeg alltid pushe på at du også skal/bør trene og spise sunt, men dette innlegget skal først og sist handle om viktigheten av å koble av og hente inn krefter – noe som i bunn og grunn også er noe av det viktigste du kan gjøre..

bestill_treningsprogram

Her om dagen var jeg innom min lokale bank for å åpne en ny konto, og da den voksne damen i filialen spurte meg om hva jeg jobbet med fikk hun plutselig et veldig «alvorlig» uttrykk i ansiktet da jeg svarte «personlig trener». – Jeg er redd for trenere, svarte hun, og fortalte meg om hvordan hun hadde engasjert én trener en gang som kontinuerlig sendte henne tekstmeldinger og maste om at hun måtte komme seg på trening.

Følg meg også gjerne på Facebook!

Selv blir jeg overrasket om noen skulle være «redd» for meg, og jeg mener selv jeg er en av de minst skremmende personene du vil møte. Som trener er jeg heller aldri «slem», men liker heller å bruke omvendt psykologi og metoder for å få mine klienter til å trene [mer] og bedre. Å skrike og plage folk iform tror jeg sjelden er veien å gå, og jeg liker personlig heller å få folk som aldri har trent tidligere til å få opp øynene for hvor lite som kanskje faktisk skal til, og heller få dem selv til å bli interessert og ønske å trene mer. En trener som maser og bare gir deg dårlig samvittighet vil kanskje få deg til å trene litt mer over en kort periode, men jeg tror likevel ikke dette vil vare over tid…
image
Undertegnede med unge «Indiana Jones»..(forøvrig også en av de råeste brasilianske jiu-jitsu utøverne som finnes!)

Så tilbake til åpningen av dette innlegget; det er fredag, og det er på tide å kanskje slenge beina på sofaen og se én film eller to. Ja, du hørte riktig; «slemme-treneren» i Hollywood mener du bør få kose deg! Jeg mener med dette ikke at du nødvendigvis bør spise burger og pommes frites, eller helle nedpå med øl og masse alkohol, men derimot mener jeg altså at du [også] har godt av å kose deg og slappe av litt! For en utvilt person, som har hentet inn krefter og energi, vil også kunne gi bedre innsats på treningen. Og det er nettopp det jeg ønsker å høre fra deg at du gjør i morgen..

Så kos deg i kveld, og hent inn ny energi etter en lang og travel uke!
Det Nye
God helg fra treneren i Hollywood!
Cornelis

8 Comments

 1. Julie

  18. august 2014 at 09:13

  å kult! Sean Patrick!!!

 2. Anders

  18. august 2014 at 09:13

  Hei C, jeg er på utkikk etter en strammere og bedre kropp, og lurte på om du kan hjelpe?!

  • Cornelis Elander

   18. oktober 2014 at 22:43

   Hei Anders! Ja, send meg gjerne en email til: cornelis.elander@gmail.com

   Vi høres!
   Cornelis

 3. Oh my

  18. august 2014 at 09:14

  ..

 4. Rita

  18. august 2014 at 09:17

  Hei, jeg er en 2 barnsmor som sliter med å komme meg opp av sofaen og inn på et treningsenter. barn og jobb gjør det også vanskelig, men jeg vil likevel gi det en innsats. Hva bør jeg gjøre, og må jeg trene?? Holder det feks med en gåtur og litt mosjon hjemme?? Takk for flott blogg og all hjelp!

 5. Pingback: - Skolene «forgifter» barn og unge med usunn og farlig mat

 6. annelise

  18. oktober 2014 at 10:14

  Rita, jeg stusser litt i spørsmålet ditt om du må trene? Er ikke gåturer og mosjon hjemme også trening? Selv om det kanskje ikke er av høyeste intensistet? Selv har jeg dager der jeg pga sykdom ikke kan dra på gymmen, men da gjør jeg ofte øvelser med kroppen som vekt. Feks situps/pushups/utfall/knebøy osv… jeg kan love deg at du vil merke forskjell i form og humør. Forresten så er det kjempegøy for barna om de får delta. Gutten min på snart 4 elsker å hjelpe mammaen trene utfall. La dem være «vekter», eller kopiere øvelsene du gjør :) barn elsker også gåturer i alt slags vær :) invester i skikkelig klær, og gå ut og utforsk gatene/naturen sammen med dem :) spring om kapp med dem, så får du litt kondis trening inn også 😉 LYKKE TIL!!

  • Cornelis Elander

   18. oktober 2014 at 22:44

   Takk for mange flotte tips her Annelise!

   Cornelis