Med hilsen fra HollywoodTreneren i California

Av den 18. september 2014

photo-1
Sol, sommer, og nesten 40+ grader.. Likevel, trening må til!

Jo da, med sol og nesten 40 (!) grader celsius denne uken er det klart man ikke kan si at høsten akkurat har kommet hit til California enda.. Likevel, HollywoodTreneren jobber på, og kommer snart med mange nye prosjekter du ikke vil gå glipp av..

Først og fremst er det mediaprosjekter, og nye kunder, du vil merke i tiden framover. Selv om vi akkurat har gått en sommer forbi har ikke undertegnede ligget på latsiden.. Her er det laget avtaler, prosjekter som jobbes fram, og nye (ekstremt spennende) stjerner som er signert i klient-stallen. Og noe av det vil også snart komme til syne i forskjellige medier og kanaler også hjemme i Norge.

Les også: Intervju med TV2 i Los Angeles

Så jeg vil bare få lov til å takke dere alle som daglig klikker inn, enten her på hjemmesiden, Nettavisen bloggen, eller følger meg på Facebook. Uten dere ville ingen av disse nye prosjektene og ideene vært mulige – så jeg setter ekstremt stor pris på all støtte og oppmuntring til å fortsette å pushe, lære, og ikke minst motivere andre hjemme i Norge til å oppnå det som måtte være den enkeltes drømmekropp!

Så følg med framover – her blir det både radio, tv, og ikke minst veldig mye annet spennende 😉
Cornelis