Intervju i KK

Av den 28. oktober 2014

Screen Shot 2014-10-27 at 21.03.02

Les intervjuet med meg i Kvinner&Klær der jeg blant annet tar opp viktigheten av å spise nok, og særlig når du trener mye og ønsker å bygge en fit og godt trent kropp!

– Det å spise for lite kan faktisk resultere i motsatt effekt av hva du kanskje både skulle tro og gjerne ønsker deg, og man ender ofte opp med å sulte seg selv ned i muskelmasse og ut av form!

Les også: Slik kan vi få ned sykefraværet i Norge!

– Jo høyere prosentandel muskelmasse du har (noe du da må trene og ikke minst spise nok for å oppnå) jo lettere vil det også være å forbrenne [mer] – selv i hvilemodus. Av den grunn er det derfor viktig at du også spiser ofte og nok hverdagen igjennom!
KK2
«Å sulte seg» ned i vekt samtidig som en trener mye er aldri er en god løsning!

Få i deg riktig mat til riktig tid
I stedet for å kutte ned på matinntaket ditt, mener Elander du bør fokusere på å spise riktig mat til riktig tid. På den måten vil du få et mye bedre resultat av treningen.

Les også: Tren mindre – forbrenn mer!

– Jeg mener frokost er dagens viktigste måltid, enten du ønsker å legge på deg muskelmasse, eller du har som mål å gå ned i vekt. Dette er også måltid der du lettere kan unne deg selv noen kalorier og karbohydrater ekstra – så spis frokost!

bestill_treningsprogram

– Du kan spise grovt brød/knekkebrød med for eksempel kokt skinke/kalkunpålegg, sild, egg, eller ost. Og topp det gjerne med en tomat eller agurk på toppen!

Videre forteller han at du godt kan spise varmmat til lunsj, men at du bør styre unna «lunsj-feller» som for eksempel fløtegratinerte poteter, fet fiskesuppe, hamburgere og ikke minst pommes frites.
—–
Les resten av saken her!

Cornelis