Hvorfor jeg støtter Movember

Av den 25. november 2014

– Hjelper det noe å gro hår på overleppa da? Nei, ikke om vi ikke også snakker om det og setter søkelys på en viktig sak som kan redde liv!

Følg meg også gjerne på Facebook!

Movember
For noen uker siden ble jeg, sammen med blant andre min gode venn John Arne Riise, utfordret av felles Nettavisen blogger og risikoekspert Kjell-Ola Kleiven til å la håret på overleppa gro til inntekt og støtte for kreftforskning. Movember er en bevegelse som gjennom noen få år har samlet inn hele fire milliarder verden over til denne viktige saken, og bare her hjemme samlet de inn 7,6 millioner kroner i fjor.. Og om min stygge, lille hårete «bart» da på noen som helst måte da kan være med å hjelpe, og forhåpentligvis redde liv, er det klart jeg er med!

Subscribe også gjerne til min Youtube kanal, der det kommer mye gøy framover 😉

Movember
Og husk: Trening=helse!
Cornelis

Gå til forsiden