Dagens øvelse: EN ARMS TRICEPSPRESS

Av den 12. desember 2014

Enarms_tricepspress
Flott øvelse som både isolerer og tar veldig godt på det som faktisk opptar mesteparten av overarmene, triceps.

For mange er store og/eller sterke armer viktig eller ønskelig, og her er en av de beste måtene du blant annet kan oppnå dette på. Enarms tricepspress er nemlig en av de beste måtene å bygge store, sterke overarmer på, og husk; overarmene dine består [prosentvis] av mer triceps- enn biceps muskulatur…

bestill_treningsprogram

Slik gjør du: Grip tak i en hantel og hold den med strak arm opp over hodet. Støtt overarmen med den andre ledige hånden, og senk manualen eller vekten ned, bak hodet, før du presser kontrollert tilbake til utgangsposisjon og full utstrekk. Avhengig av ønske og mål kan reps antallet ligge i størrelsesordenen 4-5 på det minste, og opp mot 10-12 på det meste.

Les også: Slik får du store armer!

Stå på!
Cornelis

3 Comments

 1. AS

  16. desember 2014 at 21:27

  Digger denne!!

 2. Hanne

  16. desember 2014 at 21:29

  hei Cornelis jeg kunne tenke meg å gå ned i vekt, men også bygge muskler. Hva bør jeg gjøre?!

 3. Siggy90

  17. desember 2014 at 09:56

  Jeg fikk faktisk skulderen ut av ledd da jeg gjorde denne øvelsen i april. Nå har jeg fått de ut av ledd ganske mye før, så jeg burde vel ikke i utgangspunktet gjort denne øvelsen. Har du noen gode tricepsøvelser til oss med dårlige skuldre?