Godt nytt [trenings-] år fra treningsbloggen!

Av den 2. januar 2015

Screen Shot 2015-01-01 at 20.20.44
Med ønske om at et godt nytt [trenings-] år til dere alle fra Hollywoodtreneren og treningsbloggen!

Vi er i starten på 2015, og det er på tide å brette opp ermene, og sette igang med litt trening! Det er nemlig nå du bygger den såkalte «sommerformen», eller helårskroppen som mange nå så mye mer korrekt putter det. Så hvordan starter du tenker du kanskje? Vel, mitt råd er at du ikke starter krampeaktig hardt, men heller setter deg en kort (eller eventuelt lengre) plan, der du for eksempel bestemmer deg for;

1. Hva er det jeg ønsker å oppnå?
2. Hvem kan jeg trene med/samarbeide med dette om?
3. Gå igjennom hva jeg trener i dag, og hva som trolig trengs å forandres.
4. Spiser jeg sunt, eller kan jeg kanskje la noe utebli, og heller supplementere med noen sunnere alternativer?

bestill_treningsprogram

Etter at du har gått igjennom den korte listen, kan du så begynne å utarbeide et kort og godt trening- og kostholdsprogram. Her kan du sikkert få litt hjelp av folk du måtte kjenne, eller du kan bestille en PT eller treningsveileder på ditt lokale treningssenter for råd og veiledning. Du kan også finne flere gode forslag fra meg her på siden ved å søke på «treningsprogram».

Deretter vil jeg personlig anbefale deg å gå til anskaffelse av sunne og riktig kosttilskudd utifra din ønsker og behov, og kanskje kan for eksempel «Cornelis-pakken» være noe for deg?
Screen Shot 2015-01-01 at 20.41.16
Stå på, og husk at det er nå vi bygger sommerformen!
Cornelis

5 Comments

 1. Ola

  2. januar 2015 at 11:29

  Flott blogg mann!

 2. Si

  2. januar 2015 at 11:29

  ja si det

 3. Erlend H.

  2. januar 2015 at 11:30

  Hei Cornelis,
  jeg ønsker å gå opp fem kg. i muskelmasse før sommeren, og gjerne også stramme litt opp. Hva bør jeg gjøre, og hvor bør jeg starte?

  Takk for en flott side!

 4. Paal

  2. januar 2015 at 11:31

  Hei c jeg ønsker hjelp!!!!

 5. Paal

  2. januar 2015 at 11:31

  Sorry, så hvor kan jeg kontakte deg for det? Snakkaz