– TI TING DU ALDRI BØR SI TIL TRENER´N DIN

Av den 9. mai 2015

Ikke si dette til trener
– TI TING DU ALDRI BØR SI TIL TRENER´N DIN:

– Jeg vil bare gå ned i vekt akkurat her…
– Jeg kjente det ikke engang etter forrige økt jeg!
– Jeg vil ikke trene med vekter for det gjør meg stor og bulkete…
– Dette er så enkelt!
– Men trenger vi å trene det da??

bestill_treningsprogram

– Det er greit at jeg drikker noen [3-4] ganger i uka, ikke sant??
– Men potetgull må jeg vel få unne meg!?!
– Dette orker jeg ikke assa…
– Men kan vi ikke trene dette da?
– Nå skal det bli godt med burger!
[etter endt økt]

Sier du noen av disse tingene til din trener eller treningspartner? Og hva mener du om listen?

Cornelis

6 Comments

 1. Heidi

  9. mai 2015 at 03:43

  hehe kjener meg igjen ja

  • Cornelis Elander

   12. mai 2015 at 03:11

   :)

 2. Anonym

  9. mai 2015 at 03:43

  Ja vel ja…

 3. Fleurist

  9. mai 2015 at 03:44

  nice i like it!

 4. Ane

  9. mai 2015 at 03:45

  Flott blogg Cornelis, men jeg lurte på en ting; hva bør jeg gjøre hvis jeg vil gå ned ca.10 kilo før sommeren? Håper på noen gode råd!

  Ane

  • Cornelis Elander

   12. mai 2015 at 03:14

   Hei Ane! Da vil jeg si at du først og fremst IKKE bør foksuere på vekten [da det i prinsippet nok er en størrelsesreduksjon du heller er ute etter], og heller bare på å bli en så stram og godt trent versjon av deg selv som overhode mulig :) Her er hvordan du gjør det; tren minst 3 tunge, gode styrkeøkter i uka (helst 5) + 2 tøffe kardioøkter [feks geriljakardio/intervaller]. I tillegg spise ofte og lite, og ikke minst proteinrikt, og supplementere eventuelt med enkelte former for kosttilskudd som et proteintilskudd og riktige fettsyrer.

   Mvh
   Cornelis