– Jo mer du trener, jo mer godt kan du unne deg!

Av den 18. desember 2015

Mer julegodt
Les intervjuet med meg i KK!

I ukens KK gir jeg leserne mine beste trenings- og kostholdstips for julen, og ikke alle er av det «strenge» slaget…

bestill_treningsprogram

Tren mer=du kan spise mer
– Jo mer du trener, jo mer julegodt kan du jo også unne deg, og det er viktig at du trener minst like mye denne måneden som du gjør resten av året. Aller helst litt mer! For jula er jo nettopp tiden da mange av oss har litt mer tid til overs, og det er nå du bør legge de gode vanene og rutinene for det nye året!

– Du kan jo for eksempel ta deg noen runder med burpees, pushups, eller situps mens du for eksempel ser på «Tre nøtter til Askepott» hjemme i stua. Alle monner drar, og best av; litt mer fysisk aktivitet betyr også at du lettere kan kose deg litt mer…

God Jul!

– Cornelis